tiistai 23. lokakuuta 2012

Minä en ole mitä sinä minun väität olevan

Iloinen.
Surullinen.
Iloinen.
Surullinen.
Iloinen.
Surullinen.
Iloinen.
Surullinen.
Iloinen.
Surullinen.
Haluan valita iloisen. Toisaalta, en aio enää miellyttää muita oman hyvinvointini kustannuksella. Tavoite: aion uskaltaa tuoda omat mielipiteeni esille ja puolustaa niitä, niin kuin ennen tein. Minä en ole "tyhmä nuori tyttö", vaan nuori aikuinen (no, ehkä olen aika tytöntyllerö vielä), jonka sanottavalla on ihan yhtä paljon painoarvoa kuin muidenkin. Kiitos ja kuittaus. Hyvää yötä. (Haha, kirjoitin varmaan 3 kertaa "öytä".)


6 kommenttia:

  1. Hmm voi olla ettei aiemmat kommentit just noide asetuksien takia ole tullut mut laitan uusiks:

    Viis siitä mitä muut sanoo, varsinkin kun muita ihmisiä on täällä niin moneen junaan.
    Oot Olivia itse, siis juuri sinä se kaikkein tärkein ja sitten vasta muut! On ensisijaisen tärkeää muistaa rakastaa aina ensin itseään... ei muuten voi rakastaa ketään muutakaan jos ei ensiksi rakasta itseään :D

    Oikein hyvää yötä, aamua, päivää, iltaa, iltapäivää mitä ikinä vietätkään ja toivon paljon kaikkea mukavaa, aurinkoista ja iloista sulle ! :) <3

    https://www.youtube.com/watch?v=vdB-8eLEW8g

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, sun kaltaisiasi positiivisia ihmisiä pitäisi olla enemmän! Tosi tsemppaavaa. :) Ja toi on ihan totta, että ensin pitäisi aina rakastaa itseään.

      Mä toivon sullekin kaikkea parasta ja aurinkoista ja hyvää mitä ansaitset! <3 Vielä lisää tsemppiä treeniin, munkin pitäisi alkaa tehdä jotain, jotta saisin lisää energiaa. :)

      Poista
    2. Suosittelen kehonpainoliikkeitä kuten punnerruksia, vatsoja, selkiä ja kyykkyjä. Itse teen 10 liikkeen sarjoja joka toinen päivä selkiä ja vatsoja ja taukopäivä ja sitten kyykkyjä ja punnerruksia ja tauko ja sitten uudestaan selkiä ja vatsoja. Tänään sain esimerkiksi tehtyä 180 punnerrusta ja kyykkyä kun tasan 40 päivää sitten sain tehtyä 80 kumpaakin.

      Aloita vaikka ensiksi ihan 10 punnerruksella/kyykyllä ja sitten seuraavalla kerralla laitat vaikka 10 lisää. Kun aloittaa tällä tavalla helposta haasteesta on sen voittaminen helppoa ja saa heti hyvänolon fiiliksen kun saa jotain konkreettista aikaseksi :) Sitten kun syö hyvin ja jatkaa treenaamista säännöllisesti aina tekien muutaman enemmän seuraavalla kerralla niin saa lisää voimaa ja jaksamista :)

      Sitten kun pitää treenipäiväkirjaa niin voi lukea omasta päiväkirjasta kuinka paljon sai tehtyä vaikka juurikin kuukausi sitten ja huomaa todella nopeasti että saa oikeasti oikein paljon aikaseksi!

      Mulla on ainakin lisännyt tosi paljon parempaan suuntaan juurikin energiassa ja jaksamisessa tuo treenaus ja terveellinen ruokavalio joten suosittelen oikein lämpimästi! <3

      Lähden 5kk matkalle tiistaina ja toivon sulle Olivia oikein hyvää loppuvuotta ja tulevaa ensivuotta näin aikasessa vaiheessa! :)

      Älä koskaan luovuta ja anna palaa!! <3 :)

      Poista
    3. Kiitos paljon, alankin heti treenata!
      En ole aiemmin ehtinyt vastata, anteeksi siitä :( Tosi hauskaa matkaa sulle ja mahtavaa loppuvuotta! <3

      Poista
  2. Huhhuh. Ei hyvää päivää.

    nimim. jo on maailma ongelmia puolillaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pieni ongelmahan ei ole ongelma, jos on suurempiakin olemassa? Tervetuloa vain lukemaan blogiani ;)

      Poista