sunnuntai 21. elokuuta 2011

Ei se kakku edes ollut hyvää

Synttäreillä oli ihan kivaa. Söin sitä ennen pienen palan pizzaa (130kcal) ja siellä ollessa siiderin (250kcal?) ja kolme lasia viiniä (600kcal?). Jossain mielenhäiriössä päätin myös haistattaa vitut laihdutukselle ja vetäisin palan kakkua (300kcal?). Kaiken muun paskan lisäksi mitä söin, kaloreita tuli siis noin 1800 koko päivältä... Voinko olla noin typerä, miksi en osaa kieltäytyä alkoholista?! Miksi otin sen typerän kakkupalan, vaikka sitä ei edes tuputettu?!

Aion siis huomenna rankaista itseäni. Aamupalaksi saan syödä puuroa (130kcal), lounaaksi keittoa (50-150kcal) ja sen lisäksi pakollinen kunnon ruoka + tietty kahvia ja teetä. Parasta olisi varmaan rankaista itseäni koko seuraavan viikon. Saapa nähdä. Olen idiootti.

2 kommenttia:

  1. Tiedän tuon tunteen kun on syönyt jotain mitä ei muka saisi..ja kuinka sitten haluaa rangaista itseään. Mutta hei elimistöhän pitää välillä säikäyttää vähän epäterveellisemmällä:) Ja sä et tosiaankaan vielä tuolla määrälläkään ole pilannut laihdutusta tai mitään :) Älä turhaa ala ittees rankaisemaan! Kyllä se siitä:) Tsemppiä!!=)

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentoinnista:). Kyllän se järki sanoo, ettei toi paljoakaan merkkaa, mutta silti se ahdistaa :s

    VastaaPoista