sunnuntai 28. elokuuta 2011

Mahtavaa

Söin 5 riisipatukkaa aamulla, mutta ei se haittaa. Siitä se sitten lähti: söin vielä niin paljon suklaata, että vatsaa koski. Ahmimiseksi en sitä halua mieltää, joten sovitaan, että vain söin suuria määriä epäterveellistä ruokaa lyhyessä ajassa.

Siitä sitten suuntasin kaupungille. Yllätys yllätys - vatsassa alkoi myllertää. Juoksin nopeasti Mäkkärin vessaan ja päästin itseni pinteestä. Eipähän ainakaan ummetus vaivaa...

Tämän jälkeen tietty sinne bileisiin. Munhan piti olla juomatta. No, arvatkaapa kuka heti siihen kämppään sisään astuttuaan vaati saada siiderin. Sen jälkeen toinen, sitten kolmas. Sitten pari shottia, no myöhemmin vielä tietty kaljaa. Estojen hävittyä tietenkin huutelin: "Eikö kukaan oikeesti huomaa et oon laihtunu 5 kiloo?", itkin lihavuuttani ja syömishäiriötäni todella ylipainoiselle kaverilleni ja mussutin sipsi- ja karkkikulhot tyhjiksi. Pitsaa en tietenkään unohtanut. Aikani pompittuani ja pojalle noloja känniviestejä lähetettyäni kruunasin koko illan tunkemalla sormet kurkkuun ja nukkumalla vessan lattialla.

3 kommenttia:

  1. Olisimpa minäkin noin laiha: < suruttaa. Itsekin söin eilen niin liikaa ja itkuttaa.

    VastaaPoista
  2. tollane maha olis täydelline, tota laihempi menee rumaks oikeestaan! aaah otan sun massulin thinspoks =)

    VastaaPoista