perjantai 25. marraskuuta 2011

Ihan liikaa

Tänään liikuin aivan liian vähän, kävin ainoastaan puolentoista tunnin reippaalla kävelylenkillä. Olin kyllä aika poikki sen jälkeen. Ehkä on vain hyvä, etten ihan joka päivä liiku niin paljoa. Liikaa.

Ruoka on taas maistunut. Olen aamulla nälkäisimmilläni jostain kumman syystä. En laskenut kaloreita tänään, jei! Veikkaisin kuitenkin noin 1500-2000... Ihan liikaa.

11 kommenttia:

  1. Moikka mul ois sellainen kysymys kun oon itekki alkanut laihduttaa ja sen seurauksena on tullut ihan hitveesti finnei joita ei siis ennen oo ollut juuri koskaan, onko sulla ollut tällaista ja kauan kesti tiiäkkö mikä tähän vois auttaa? Oon ihan neuvoton ku tätä on kestänyt jo reilu kuukauden ja uusia finnejä tulee koko ajan lisää... Pesen kasvot ihan normaalisti 2x päivässä ja juon jopa enemmän vettä kuin ennen siks vähän ihmetyttää:o mutta siis aattelin kysäistä jos sulla ois jotai vinkkejä tähän, en kyllä tiiä onko sulle tullu laihdutuksen yhteydessä tällaisia ongelmia. Hyvää adventtisunnuntaita sinulle!

    VastaaPoista
  2. Ootko elossa postaamisest on jo viikon tauko ?! :o <3

    VastaaPoista
  3. Ei ole liikaa!<3 En tiedä, kuuletko tällaista paljon tai jaksatko lukea tätä, mutta mun on silti pakko kertoa. En tiedä, onko ittelläni jokin orastava syömishäiriön tapanen, kuitenkin olen normaalipainoinen (nyt kun olen laihtunut viime helmikuusta alkaen 7 kiloa) ja jopa hiukan pyöreä realistisesti sanottuna. Itse siis pidän itseäni ällöttävän läskinä yms yms mutta kuitenki ymmärrän oman typeryyteni. Olen lukenut blogiasi läpi ja pystyn samaistumaan kaikkeen niin hyvin! Tää outo ahdistus, se että toisaalta tajuan kuinka tyhmä olen huolehtiessani täysin normaalista kehostani, mutta kuinka samalla en voi sietää sitä. Olen lueskellut pahassa tilassa olevien tyttöjen blogeja ja se saa minut pelkäämän. Itseäni. Mitä jos todella sairastun pahasti? Mitä jos menetän elämästäni monta vuotta tälle? No loppujen lopuksi pointtini oli se että ymmärrä, tää on maailman tyhmin asia stressattavaksi, mietittäväksi. Sä todella olet jo laiha ja vaikka et olisikaan aivan laiha mutta kuitenkin normipainoinen tai ylipäänsä TERVE, niin elämäsi valuu pois jos annat sen valua. (tämä ei ole syytös(itse ahdistun tällaisista käskyistä, sillä en tiedä mitä haluan elämältä) vaan tarkoittaa sitä että toivoisin niin paljon sinun rakastavan kaunista kehoasi tai ainakin sinun haluavan olla terve, en tiedä, oletko nyt, jos olet pidä se! Tulet olemaan siitä vielä iloinen!:)) Haluan havahduttaa sinut katsomaan itseäsi ulkopuolisen silmin , objektiivisesti. Ehkä myös haluan saada itseni tajuamaan. On nimittäin tosi ristiriitaista että yritän saada muita ymmärtämään että kohtuus on ihan parasta kaikessa. Myös laihdutuksessa. Muta silti samalla itse toimin päinvastaisesti. Puran ahdistukseni siitä, että en ole täydellinen laihdutukseen. Mutta haluan silti tehdä sen edes vähän terveellisemmin (vähintään 1300 per päivä, tiedän että tämäkin on liian nopea vauhti terveelliseen laihdutukseen). Olen näköjään aina ollut perfektionisti, paras täytyy olla, ja kaikessa: kavereiden kanssa, koulussa, urheilussa, harrastuksissa.
    Ekalla luokalla häpesin luokkakuvaani, tunsin olevani läski( en todellakaan ollut!) ja tokalla suunnittelin minkä painoinen haluaisin olla. Nyt se tuntuu kamalalta. Itsetuntoni on nolla, vaikka olen ulospäin suuntautunut, taitava harrastuksissa, koulussa, suosittu, kaikkien kaveri, keskitasoa parempi jos näin voi sanoa. ( en nyt todella halua antaa itsestäni sitten mitään ylijumalan kuvaa, mutta kaikki on niin sekavaa, nyt tuntuu helpolta avautua sinulle, tunnut ymmärtävän itseäsi ja muita) Itse en ymmärrä itseäni, en ikinä ole ollut syrjitty (mutten mikään koulun pomo, olen liian jotenkin kiltti tavallaan), silti tunnen suurta epävarmuutta uusia ihmisiä tavatessa. Rakastan näyttelemistä, olen hyvä esiintymään, en pelkää esitelmöintiä, suorastaan rakastan sitä ja muuta vastaavaa. Olen varma, iloinen, luotettava ja se joka selittää sitten aina kaikki ryhmän vastaukset koulussa. (mikä esimerkki:D)Silti sisältä olen pirstaleina, katsovatko kaikki minua oudosti? Tuntuu siltä. Olen saanut kuulla pienempänä pyöreästä/pulskasta/läskistä ulkonäöstäni mm. äidiltäni "läski mooses". Olen aina ollut hyväkuntoinen, harrastanut väh. 6 viikossa liikuntaa (jalkapalloa)( nuorempana luonnollisesti vähemmän, mutta olen aina ollut 9-10 oppilas liikassa , näin esimerkkinä).En siis mikään todella läskimys, silti läskimpi muihin verrattuna. Olen aina vihannut sitä. Se tuntuu estävän minua olemasta rennosti, oma itseni.Näköjään nuo kommentit on vaikuttanu koko mun minäkuvaan. Olen henkisesti heikkovahva.Omituinen. Odotan kaiken muuttuvan paremmaksi kun olen laiha. Pelkään ja oikeastaan sisimmässäni tiedän että en ole silloin kenties yhtään tyytyväisempi.
    Toivon sinulle vain HYVÄÄ.´(sellaista mikä oikeasti on hyvää. Mikä oikeastaan on tärkeää, tai jos ei tärkeintä niin tärkeämpää?)Huomaan että ainakin joskus olet mietinyt vitamiineja yms. Ja tajuat mikä on terveellistä, kohtuullista, realistista. Se on sellainen mahtava piirre toi asioiden kokonaisuuden ymmärrys, jota sulla on ja mitä ei todellakaan kaikilla ole, että pidä siitä kiinni.

    VastaaPoista
  4. (jatkuu tuo edellinen kommentti:D)Tarkotan että ymmärrät asiat oikeasti kokonaan, itsessään ,syvällisesti, millon niitä ei oikeastaan voi selittää mitenkään. Et katso maallisesti, pinnallisesti, kevyesti, jos ymmärrät.:)
    Pahoittelen kommentin sekavuutta, pointittomuutta, hyppivyyttä.Halusin vain sanoa jotain, auttaa. Minun ei kuitenkaan tarvitsisi selitellä, kertoa tässä mitään, sillä tiedät kaiken oikeasti sisimmässäsi itse ja myös parhaiten.
    Toivottavasti tajuat tätä kummallista tekstiäni joka nousee näköjään vähän ylimalkaiseksikin. Koetan hokea näitä samoja asioita itselleni ja en voinut olla hiljaa ja paasaamatta sinullekkin.:)
    <3

    VastaaPoista
  5. Susta alkaa huolestua kun et oo postannu pitkään aikaan!

    VastaaPoista
  6. Onko sulla kaikki hyviin? :o Susta ei oo kuulunu mitään pitkään aikaan...!

    VastaaPoista
  7. ikävä sun postauksii, toivottavast kaikki on hyvin :/

    VastaaPoista
  8. Oletko kunnossa?? Jos luet tämän, niin toivon sulle kaikkea hyvää. Sä olet kaunis ja tärkeä! Juuri omana itsenäsi <3

    VastaaPoista
  9. OON HUOLISSANI toivon niin paljon että kaikki olis hyvin ja oot vaan kyllästyny bloggaamaan tai lähteny ilmottamatta jonnekki lomamatkalle.. -sisko

    VastaaPoista
  10. kirjota jotai :( ihan mitä vaan, kunhan sanot että oot kunnossa

    VastaaPoista
  11. Hui, en odottanut huolestuneita kommentteja... Kiitos kaikille kommenteista ja välittämisestä. Olen aivan kunnossa, ei mitään hätää. Pahoittelen pientä suunnittelematonta taukoani, en tarkoittanut huolestuttaa.
    Hyvää joulunodotusta kaikille :)

    VastaaPoista