torstai 16. helmikuuta 2012

Toivoton tapaus

Aamupaino 57.4kg. No, onhan se puoli kiloa vähemmän kuin eilen, mutta ihan liikaa kumminkin. Ja mitä teen asialle? Mussutan karkkia.

Alko tulla taas se perus ihastusmasennus. Eli hetki, jolloin tajuan, etten saa sitä kuitenkaan. Koska niinhän käy aina. Toivo elää kumminkin, ja myös minä omissa haavemaailmoissani. Tällä hetkellä mua kuvaavat sanat ovat hajamielinen ja kömpelö. Olen liian lihava sille pojalle, se kun on aika hoikka. Pitäisi saada laihdutettua senkin takia siis, enhän mä haluaisi näyttää pullealta sen vieressä.

Ratkaisu ongelmaan: salille ja iltapalan skippaus. En halua nähdä huomenna isoja numeroita vaa'assa...

3 kommenttia:

  1. Kuin vahan siis syot paivassa? Paljonko kaloreita siis? Ajattelin nimittain ottaa susta mallia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei kannata ottaa musta mallia... No syön aika vaihtelevasti, joskus alle 1000, joskus lähemmäs 2000. Riippuu aika paljon miten liikkuu. (Ja miten paljon sortuu ahmimaan...)

      Poista
  2. Kiitos pieni kommentistasi♥ Toivon, että me molemmat voidaan joskus vielä unohtaa tämä kaikki. Herätä kuin pahasta unesta.

    Ja höpsö, et nyt lannistu! Unohdat kaikki tuollaiset itseäsi lyttäävät ajatukset ja luotat itseesi! Itsevarmuus vie useimmiten kaikkein pisimmälle, usko pois. Menet nyt vaan rohkeasti juttelemaan:) tsemppiä!

    VastaaPoista