perjantai 16. maaliskuuta 2012

Suunnitelma

17. maaliskuuta - 14. huhtikuuta suunnitelma (suuntaa-antava)

klo. 7:30 aamupala: puuro

klo. 12:00 lounas: kouluruoka / viikonloppuisin ei mitään

klo. 15-16 välipala: ruisleipä + kinkku + kurkku tai tomaatti / jogurtti + hedelmä / (katkarapu)salaatti

klo. 18-> päivällinen/illallinen: kotiruoka / ei mitään

  • Jos et ehdi syödä ateriaa oikeaan aikaan, jätä se kokonaan välistä
  • Urheilua 5 kertaa viikossa + reippaasti hyötyliikuntaa
  • Jos tulee "pakko syödä"-tilanne, jätä muu(t) ateria(t) välistä
Kämpän on oltava siisti ja läksyt pitää tehdä. Kunnon yöunet on aina plussaa! Joka aamu käyn vaa'alla ja merkkaan tuloksen päiväkirjaani. Blogiini merkkaan painon aina kun voin.

Jes! Näillä eväillä mennään! 

8 kommenttia:

  1. Kuulostaa hyvältä! Tsemppiä, motivaatiosi tuntuu olevan korkealla joten varmasti onnistut. Sain tätä lukiessa sellaisen "energiapistoksen" että taidanpa itsekin jonkinnäköisen ruokasuunnitelman tehdä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, mulla onkin ihan sellanen fiilis, että nyt mä onnistun! Hienoa, että säkin sait motivaatiota. We can do it! :)

      Poista
  2. Hei nyt järki käteen noitten ruokien kanssa. Ihmisen aineenvaihdunta ei pelitä, jos ei syö, ja jos syö todella vähän paino tippuu, mutta lihaksista. Proteiini aterioilla auttaa lihaksia säilymään.

    Syö ennemmin esimerkillä:
    aamiainen: puuro (n. 40 g kaurahiutaleita)
    lounas: lihaa ja kasviksia
    välipala: rahka
    päivällinen: lihaa, kasviksia ja hedelmiä
    illallinen: rahka/kananmunaa yms.

    Eli ruokailu 3 tunnin välein jotta aineenvaihdunta pysyy käynnissä. Ruokaa ei saisi jättää väliin koska se tappaa aineenvaihdunnan ja menet säästöliekille, jolloin laihtuminen on vaikeaa.

    Yritän tällä kommentilla vain kertoa, että tämänkin asian voi tehdä terveellisesti, jos painoa on pakko pudottaa/kiinteytyä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkeistä, varsinkin tosta esimerkistä. Mä katoin ton mun suunnitelmani vähän sen mukaan, että mitä meiltä kotoa löytyy. Se siis vaihtelee sitten varmaan viikoittain.
      Kaikkein tärkeintähän mulla tässä dieetissä on nyt noi ruoka-ajat.

      Saan kyllä aika paljon proteiineja päivässä (mikäli syön päivällisen) kun meillä on aina jotain lihaa/kanaa/kalaa ja kasviksia.

      Kiitti kommentista, pitää tosiaan yrittää pitää järki mukana tässäkin projektissa! En tosiaan halua takaisin siihen syömishäiriöhelvettin, jossa olin puolisen vuotta sitten...

      Poista
  3. jee kiitos sait muhunkin pienen toivonliekin, todellakin tarvitsen nyt tsemppausta ja jotain suunnitelmaa! voisin käyttää tota sun omaas suoraan paitsi puuron tilalle joku helpompi vaihtoehto.. xd oon ihan burn out, koulu menee päin vittua, liikaa poissaoloja, läksyistä ei tietoakaan ja huone ollut jo monta viikkoa kuin pyörremyrskyn jäljiltä. pitäis vaan ottaa itteään niskasta kiinni mutta kun on liikaa tehtävää.. kiitos hei nyt oikeesti yritän panostaa! ja onnea sullekin toivottavasti onnistut! t."sisko"

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka, kiva kuulla taas susta pitkästä aikaa!
      Tiedän tunteen, kun ei millään vaan saa järjestettyä asioita. Silloin pitää vain saada jostain se kaikenmuuttava motivaationleimahdus, jolla jaksaa päästä alkuun. Sen jälkeen jatkaminen on vain rutiinia. :)
      Kerro sitten ihmeessä, miten sulla sujuu! Mä uskon, että saat kaiken vielä järjestettyä. Hirmuisesti voimia ja tsemppiä!

      Poista
  4. sdaanko kopioida tuon muistiini blogiini? täytynee ottaa tuollainen ruokakäytäntö :) paitsi aamupalan (puuron tms siirrän varmaan välipala yhteyteen :)

    VastaaPoista