maanantai 15. lokakuuta 2012

Älä turhaan lue tätä

Pelkään, että hän, jota jatkuvasti nykyään ajattelen, inhoaa minua. Pelkään, että olen oksettava, koska edes kuvittelen hänen voivan pitää minusta. Samalla tunnen ehkä itse olevani se vahvempi meistä. Miksi minä ja ajatukseni olemme niin ristiriitoja täynnä?!

Haluan olla onnellinen. Minä yritän parhaani. Tunnen kuitenkin, etten näillä eväillä pysty siihen. Tarvitsen muitakin, en pärjää yksin. Kukaan ei siltikään ole valmis tukemaan minua.
Itsekkäästi sanottu. Tuo ei ole totta. Olet itsekäs. Syytät muita, vaikka vika on yksin sinun
Yksin ollessani sekoan. Taidan taas olla seonnut. Ehkä olen taas vainoharhainen ja takertuva. Huono. Huono tapa, huono tapa huonolla tytöllä.
Miksi haukun itseäni?! Haluaisin huutaa kaikille muille!
Seksikkyys hieman pelottaa minua, koska olen niin nuori vielä. Ahdistaa, kun joku mittailee vartaloa ja kehuu. Samalla tavallaan toivon sitä. Ristiriitoja, jälleen kerran... 
En taaskaan saanut mitään rakentavaa aikaiseksi. Huoh.
Haluan hautautua. Tai karata.

6 kommenttia:

  1. moi :) en tiedä miltä susta tuntuu mutta ajattelin itse treenauksen myötä masennuksesta toipuessa postaa sulle inspiroivaa materiaalia
    http://www.veganbodybuilding.com/forum/viewtopic.php?f=48&t=27849

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Olenkin lukenut vegaaniruokavaliosta. Hyvää syksynjatkoa sulle ja tsemppiä treenaukseen! :)

      Poista
    2. Tääkin oli multa, postasin anonyyminä kun ei vaikuttanut toimivan aiemmin toi nimellä postailu, johtukin siitä millaset asetukset oli ja nyt pitäis toimia :D

      Kiitos Olivia! Treenaus on kyllä auttanut oikein paljon ja nyt kun on kuukauden yhtäjaksoisesti treenaillut niin voi oikeasti sanoa että ei haluaisi lopettaa itsensä kattomista peilistä kun kroppa on alkanut muuttumaan niin paljon hyvään suuntaan :) Suosittelen oikein lämpimästi että alat kans kun tää oikeesti toimii ja siitä tulee niin hyvä olo! <3

      Poista
  2. Vaikutat ihanalta ihmiseltä Olivia<3 Haluaisin olla tukenasi ja ottaa tiukkaan halaukseen. Paljon tsemppiä sulle äläkä ota elämää liian vakavasti tai muuten huumori hukkuu sen alle eli kuten bobi lauloi: http://www.youtube.com/watch?v=_DWgm48jIFE don't worry be happy =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Jani! Sun linkkis sai mut hymyilemään. Totta se on - ei pitäisi ottaa tätä elämää niin tosissaan. Joskus se unohtuu, mutta kyllä se siitä. Kiitos paljon kommentoinnista, pahoittelen että vastaamisessa meni näin kauan, en ole ollut koneella vähään aikaan. :)

      Poista
    2. Niin ja en tiedä miksei toi toinen sun kommentti tullut näkyviin tähän, vaikka kävin sen julkiseksi pistämässä :O Kumma juttu.

      Poista