sunnuntai 24. heinäkuuta 2011

Mietiskelyä

Mitäänsanomaton päivä. Kumpa se jo loppuisi.
Mulla on ollut paljon päänsärkyä ja voimakasta aamupahoinvointia tällä viikolla. Ruokahalua ei paljoakaan ole. Luin eilen ketoosista. Olikohan viime viikko mun kehon siirtymistä ketoosiin? Jos joku tietää asiasta enemmän, olen kyllä mielenkiinnolla kuuntelemassa. Onko ketoosi hyvä vai huono juttu?

Mulla on vieläkin uniongelmia. Iltaisin en saa unta, aamuisin en saa unta, päivisin en saa unta. Kumpa masennus alkaisi muuttua taas välinpitämättömään suuntaan. Mulla on kahdentyyppisiä masennuskausia: joko en tunne paljon mitään, kaikki tuntuu olevan vähän hämärän peitossa. Väsyttää, mikään ei innosta. Silloin yleensä nukun 15 tuntia vuorokaudesta ja ruokahalu pysyy. Toinen tyyppi on tällä hetkellä oleva, eli en saa unta, itkettää, ahdistaa, kaikki tuntuu kamalalta, ruokahalu kadonnut. Toisaalta parempi että on tämä masennustyyppi kun sillä kerta laihtuu.

Tämä päivä on taas ollut tällaista kotona oleskelua. Mitähän kaverit tekivät eilen? Olikohan niillä hauskaa, joiko joku liikaa, pussailiko jotkut, riitantuivatko jotkut?

Ruuat:
2 kuppia kahvia 20kcal
hedelmäsalaatti 90kcal
rusinoita 80kcal
eilistä lihaa 150kcal
pieni omena 40kcal
kuppi teetä 0kcal
kunnon ruoka: paljon rasvaa 600kcal
yhteensä 980kcal...

Haluan ruokavaliooni enemmän proteiinia. Ja kuituja myös. Mutta se on niin hankalaa ilman, että kalorit hipoo pilviä... Ehkä vain lisään juustoa ja kasviksia ja vähennän hedelmiä. Ehkä joskus syön pähkinöitäkin, vaikka ne on täynnä (hyvää) rasvaa. Nyt jo syön perheen kanssa syötävästä ruuasta vain lihan/kalan/kanan ja jätän perunamuusin/vastaavat hiilarit syömättä yleensä. Mua alkaa aina vain stressata tämä kaikkien ravintoaineiden saannin yritys. Mitä jos en saa tarpeeksi proteiinia ja saan pallovatsan? Mitä jos en saa tarpeeksi kuituja ja saan ummetuksen? Mitä jos en saa tarpeeksi rasvoja ja saan kuivan ihon ja hiukset? Kalsium ja osteoporoosi?
Ehkä proteiinipatukat voisivat olla hyviä? Ehkä pitäisi lisätä pellavansiemenrouhetta kaikkeen? Ehkä alan syödä täysrasvaisia tuotteita? Maitotuotteet? Hämmennän jo itseänikin.
Ostoslista:
-jotain kuitupitoista rouhetta
-proteiinipatukoita tai -jauhetta
-monivitamiinitabletteja

Tarvitsen ihan-sama-asenteen. Koska se on kuitenkin ihan sama.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti