maanantai 25. heinäkuuta 2011

Odotushuone

Ruuat:
3 kuppia kahvia 30kcal
hedelmäsalaattia 250kcal
porkkanaa+parsakaalia 20kcal
omena 40kcal
pastaa ja jauhelihaa 400kcal
yhteensä 740kcal

Tänään oli taas yksi niistä hyperaktiivisista päivistä. Mulla mielialat vaihtelee tosi hurjasti päivän aikana! Epäilisin itselläni kaksisuuntaista mielialahäiriötä, mutta "mania" ja "depressio" eivät kestä kuin muutaman tunnin.
Huomenna käyn ostamassa unilääkkeitä. Olisi kiva saada vihdoinkin nukkua...

Musta tuntuu, että laihdun, mutta silti jotenkin tuntuu että en. Maha ei kurni kuin päivällä vähän aikaa ja ei pyörrytä tai tee mieli ahmia niin kuin aiemmilla laihdutuksilla. Syön siis ainakin tarpeeksi. Ehkä tämä on juuri sopiva määrä siis. Kammoan vaakaa tällä hetkellä, yritän päästä taas sille huomenna tai ylihuomenna.

Tuntuu kuin olisin jossain elämän odotushuoneessa. Kunhan odotan tarpeeksi kauan, tulee minunkin vuoroni.

3 kommenttia:

  1. Minullakin on hirveä vaakakammo: < Sitä on jatkunut jo liian monta päivää. Minun on Pakko uskaltaa..

    VastaaPoista
  2. Täälläkin on yksi vaakakammoinen! Ajattelin itse nousta parin päivän kuluttua seuraavan kerran..Käytän muuten itse dormirant nimistä apteekista ilman reseptiä saatavaa valmistetta, joka ainakin minulla toimii tuohon unettomuuteen!:)

    VastaaPoista
  3. Tsemppiä, kyllä kaikki vielä uskalletaan nousta vaa'alle ja toivottavasti saadaan olla tyytyväisiä sen lukemaan!

    Mä olin tänään menossa joo ostamaan pillereitä tähän unettomuuteen, mutta jotenkin päädyin siihen tulokseen että yritän ensin "luonnollisempia" vaihtoehtoja. Mutta jos ne nyt ei toimi niin sitten pitääkin kokeilla tota dormiranttia, kiitos vinkistä :)

    VastaaPoista