torstai 8. syyskuuta 2011

Kuin eilinen

Jouduin melkeen pakottamaan itseni syömään tarpeeksi. Tiedän, että syömättömyys kostautuisi myöhemmin.
Mielialani ei enää vaihtele niin radikaalisti. Se on ainakin hyvä juttu. Kaloreita tuli noin 1200. Pähkinöillä saa helposti paljon kaloreita ilman, että tulee lihava olo. Ja maha ei kurninut koko päivänä. Vähän vielä ahdistaa, mutta kyllä se tästä vielä paremmaksi muuttuu.

Mietin, miksi edes jaksan elää päivästä toiseen...

5 kommenttia:

  1. Ootko kokeillu karppausta koskaa? :)

    VastaaPoista
  2. Vaikeeksi kyllä kaikki tää laihdutus yms. sen mukana tuleva paska tekee elämän. Sitä ku vois palata siihen päivään kun aloitti tämän typerän pelin...siihen kun ei pysty niin ainut vaihtoehto tosiaa taitaa olla oppia elämään itsensä kanssa ja koittaa unohtaa painojutut!

    VastaaPoista
  3. nnina: Oon joskus kokeillut vähentää hiilareita, mutta en oo paljonkaan rasvaa lisännyt. Mitä nyt pähkinöitä koitan syödä. Kunnon karppaus tulisi vähän turhan haasteelliseksi, kun kotiruoka on yleensä aika hiilarivoittoista. Karppaatko sä? Jos, niin onko ollut tuloksekasta? :)

    Anonyymi: Jep, se tosiaan menee noin. Ei tästä varmaan koskaan pääse kokonaan eroon... :/

    VastaaPoista
  4. en ite karppaa, oon kyllä suunnitellu että vois kokeilla vaikkakin se on pitemmän päälle mietittynä aika haasteellista :) Äitini on karppaa ja ihan hyviä tuloksia saanu, en muista kauan on mut laihtunu n. 30 kg :) On vissii nyt ihan tyytyväinen vaikkakin hieman ylipainoinen vieläkin mut olo on paljon parempi :)

    VastaaPoista
  5. Onnittelut äidillesi, 30 kiloa on huikea suoritus! :)
    Karppaamisen testaus kyllä houkuttelisi, mutta ehkä pitemmän päälle "kaikkea kohtuudella" saattaa olla vähän helpompi ja toimivampi vaihtoehto.

    VastaaPoista